Janove

Janove Ottesen – tidligere frontfigur i Kaizers Orchestra og årets mest etterspurte festivalartist spiller en unik og eksklusiv intimkonsert alene med piano under Stavanger vise- og poesifestival 2017.

I februar slapp Janove sitt første norskspråklige soloalbum ”Artisten & Marlene”, og solgte ut påfølgende turné i rekordfart. Nå runder han av sitt første år som soloartist med å snu opp ned på små og store konsertsteder landet rundt.

Med låter som ”Verden Går Til Helvete, Tralala”, ”Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger” og ”Marlene” med seg i bagasjen, er Janove den artisten som har spilt på flest norske festivaler i år. Tilbakemeldingene på Norges kanskje beste frontfigur har vært strålende.

”Jeg visste ikke at savnet etter å spille konserter var så stort som det var, før jeg var tilbake på scenen i år. Min musikk er heller ikke ferdig før publikum er med, derfor gleder jeg meg alltid stort til nye konserter sammen med publikum”, sier Janove.

Janove kan alt se tilbake på en svært imponerende karriere. Sammen med Kaizers Orchestra vant han bl.a Stavanger Aftenblads kulturpris, Norsk Artistforbunds Ærespris, Edvard-prisen for populærmusikk, Årets spellemann, Spellemannprisen for årets gruppe, Spellemannprisen for årets musikkvideo og Alarmprisen for beste album og liveband. Samtlige av bandets åtte studioalbum nådde førsteplass på VG-lista mellom 2001 og 2012.